2009-04-24

Utmaning 114 - 24 april

En bild att skriva till:
Lägg gärna din text som en kommentar här eller i din egen blogg.7 kommentarer:

Caisa sa...

Eftersom jag inte kommer i säng knåpade jag ihop en första ganska snabb text till din underbara bilden. Får se i mrogon om jag orkar utforska bilden lite mer, och min text förståss =)

mysaan sa...

Min inre bild är nerskriven nu, titta gärna in och skriv vad du tycker (: Trevlig helg får man väl lov att säga nu också :D

Unknown sa...

Jag väljer att segla mot horisonten denna morron...låta vinden blåsa bort all oro inom mig...jag väljer att ge mig en dag ensam ute på havet...en dag som nollställer mitt inre...sedan när solen röd, sakta sänker sig ner mot min horisont...då ändrar jag kurs och styr hemåt igen....

Braintalker sa...

Sjösjuk! ååååh vad det gungar och skumpar och så luktar det tång och hav! Jag kan inte simma! Hur djupt är det här tro? Solen skiner, men det är inget jag lägger märke till medan jag försöker fixera blicken på något vågrätt, långt borta. Jag vill inte kräkas! Jag vill inte! Himlen är blå och havet luktar hav.

Cecilia Sahlström sa...

Så har jag lagt upp en text. Kände mig ganska oinspirerad. Inte p g a att bilden var tråkig, tvärtom, men för att jag har haft en dramatisk arbetsvecka och jag har nu många intryck att sortera. Lite svårare att skriva då. Nu är det fredag och jag ska äta god mat och dricka ett glas vin (eller två:=))!
Cissi

Betty sa...

om bildenläs gärna

skimmer sa...

Det blev en lite kort en ...


Ågren