2009-01-10

Utmaning 10

Börja och avsluta en text på ca 300 ord med: Det blir aldrig som man tänkt sig.

När du skrivit din utmaning har du tre alternativ:
  1. Behåll den för dig själv.
  2. Lägg upp den på din egen blogg och gör en länk till den i en kommentar till detta inlägg (rekommenderas)
  3. Lägg in övningen som en kommentar till detta inlägg.

28 kommentarer:

Chranna sa...

http://sopkarusellen.blogspot.com/2009/01/skrivpuff-utmaning-10.html

Cattis sa...

http://www.cattis-attskrivaenbok.blogspot.com

Tjotten sa...

Det blir aldrig som man tänkt sig.
Ställer sig på vågen med förhoppning,
men den visar ännu en vikt toppning.
Kokar morgonens härliga kaffetår,
i kylen av mjölken finns inte ett spår.
Sätter på tv:n, nyheterna vill jag inte missa,
hunden hoppar och skuttar, vill nu ut och kissa.
Att få färdigstickat tröjan vore kul,
två varv räcker, tappade maskor och annat strul.
Tar bilen för att köpa mjölk till min kaffe kopp,
på vägen hem får jag motorstopp.
Vad göra nu, ringa grannen det är ju nöd,
han brukar ställa upp, men mobilen är död.
En traktor med en gubbe i jag istället stoppar,
men värdens snygging ut hoppar.
Bokseingslinan på och han hem mig drar,
från den dagen han hos mig stannat kvar.
Så hur illa det än kan gå för dig,
det blir aldrig som man tänkt sig.

Tjotten sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Det blir aldrig som man tänkt sig. Sträckan är för lång. Skottet brinner av för tidigt. Ett herrelöst får irrar in i synfältet och tar salvan.

Så har man då dödat ett får. Ett äkta EU-får med gult plastmärke i örat. Det blev inte som man tänkt sig. Man kollar kartan efter hus i närheten. Inga står att finna. Man har stött på och skjutit ett herrelöst får. Ett vildfår med EU-märkning.

Kulan tog större delen av huvudet. Ingen lammskalle i år, alltså. Det hade man heller inte tänkt sig. Man tar ur fåret och lämpar den förbluffande tunga kroppen in i bilens bagageutrymme.

Nu vet jag vad ni tror ska hända. Ni tror att snuten ska stoppa en på vägen hem, upptäcka fåret och fråga vadan och varthän. Men ni tror fel. Man tar sig hem hur lätt som helst, sen ringer man jordbruksverket för att ta reda på hur man spårar ett får med gul plastbit i örat. Jordbruksverket hänvisar till länsstyrelsen som säger att just det registret har telefontid bara mellan åtta och tolv. Det blir sällan som man tänkt sig.

Det finns ingen annan råd än att kånka upp fårstackarn i lägenheten och stycka den. Det är ett präktigt får. Och där kunde historien ha slutat, med lammstek och kotlett, som om man någonsin tänkt sig det.

Men dagen därpå ringer man i alla fall till det där registret hos länsstyrelsen, fastän djuret är styckat och fryst, och man finner dess ägare: Amalia Odenberg. Utan att tänka vidare på någonting, står man så på Amalias trapp och Amalia är praktfull, tjugotre år och huvudet högre än en ann'. Man får kaffe och ost och kex av Amalia, blickar av Amalia och långt, långt senare kyssar av Amalia och vad mera är.

Och nu undrar ni vad man egentligen tänkt skjuta. Det får ni inte veta. Det blir aldrig som man tänkt sig.

Tjotten sa...

Måste bara säga att det är fantastiskt roligt att läsa allas skrivutmaningar.
Vilken fantas och vilka olikheter det kan bli av en och samma uppgift.
Jag är så glad att jag hittade denna blogg och följer den med spänning var dag.

Anonym sa...

Dagen blev inte som jag tänkt mig.Men resultatet blev i alla fall en text på detta tema.Hoppas du vill läsaden på languedoc-liselotte.blogspot.com

Anonym sa...

Det blir aldrig som man tänkt sig. Och tur är väl det. För hade det blivit som jag hade tänkt mig så hade barnen för längesedan varit nattade, och jag skulle inte ha suttit här framför min dator. Då hade jag aldrig hittat den här underbara skrivarsidan och förmodligen inte skrivit ett enda ord till ikväll. Och hade det blivit som jag hade tänkt mig så skulle jag ha gått hem från den där festen för tio år sedan, utan lappen i min ficka. Lappen med telefonnumret till den man som senare kom att bli min make och pappa till mina tre ungar. Hade det blivit som jag hade tänkt mig så hade livet varit förutsägbart och trist.

Hade det blivit som jag hade tänkt mig så skulle jag fortfarande vara ensam, utan någon att älska. För jag tänkte mig inte att något sånt här kunde hända mig. Att kärleken som drabbade mig då kunde vara ömsesidig och fortfarande vara stark efter tio år och tre förlossningar. Inte heller det blev som jag hade tänkt mig. Jag förväntade mig att jag skulle dö i barnsäng, men tre gånger förvånade livet mig.

Jag förväntade mig inte att få tre mysiga barn. Jag trodde att de skulle driva mig till vansinne, men jag trodde aldrig att jag skulle bli galen av lycka. Inte heller blev den här texten som jag tänkte mig. Den skulle bli humoristisk. Istället blev den högtidlig. När, det blir aldrig som man har tänkt sig. Och nu när lillan med tandsprickning äntligen har somnat för natten så kommer min man och lägger armarna runt mig. Och jag som hade tänkt gå och lägga mig och sova. Tja… vad är det man brukar säga? Det blir aldrig som man tänkt sig.

Anonym sa...

Det blir aldrig som man tänkt sig. Sista gästen hade gått och ett berg disk väntade i köket. Tänk att han hade kommit. Det var ovisst in i det sista. Hon kände sig trött och ledsen och besviken på sig själv. Efter alla dessa år borde hon ha vetat bättre. Djävla förbannade skit! Skulle hon aldrig lära sig att hantera karlar. Det verkade inte så. Hon hade ju hört om hans skilsmässa och genast börjat hoppas och drömma. Om vad? En tonårsdröm som aldrig fick lov att utvecklas.

De gifte sig på var sitt håll och hon hade verkligen inte tänkt å honom varje dag. Kanske varannan? I hennes tankar var han trevlig, superintelligent, snygg, hjälpsam, charmig, romantisk och stenrik. Hade det blivit de två skulle livet varit en dans på rosor. Men hon hade gift sig med Klas som var o.k. Ingen spännande man, men rätt snäll och bra med barnen. Hon saknade passionen och de roliga överraskningarna, de fantastiska blomsterbuketterna, lyxiga restaurangerna och de romantiska dansaftnarna! Det var detta hon tänkte på när hon bjöd hem Klas. Hennes man hade för länge sedan lämnat henne och hon var rätt nöjd med sin singeltillvaro. Men... med Klas skulle det vara annorlunda.

Middagen började klockan åtta och alla elva personerna som hon bjudit strömmade uppför trappan. Utom Klas..hade han missförstått tiden? En halvtimme senare kom han
insläntrande. Sjavigt klädd och definitivt onykter. När han öppnade munnen kom det en ström av skryt och dumheter ut som fick alla i sällskapet att rygga tillbaka och undrande stirra på denna okända, ytterst otrevliga karl! Hon såg på honom och försökte förgäves få honom att lugna ner sig. Till slut var det bara att be honom gå. Ursäkta sig för de övriga gästerna och försöka göra det bästa av kvällen.

Nu hade alla gått och trots den tråkiga upptakten hade det blivit en trevlig kväll med god mat och många skratt. Hon kunde skatta sig lycklig att ha så bra vänner. När hon
tänkte på sitt liv var det inte så tokigt i alla fall. Underbara ungar, bra arbete, härliga vänner. Varför hade hon trott att Klas skulle komma inridande på sin vita häst och
svepa henne med på äventyr? Hon borde ha lärt sig vid det här laget att man får rida själv på den vita hästen och egenhändigt ta tag i tömmarna. Hennes mormor hade ett bra talesätt: ”När hästen dör, kliv av!!” Tänk så många människor som sitter kvar på döda hästar bara för att man är rädd för förändring.

Det blir aldrig som man tänkt sig.

Anonym sa...

Det blir aldrig som man tänkt sig.

Tänkte att jag skulle vilja veta vad som hänt med min kompis som hade ett så vackert bröllop för 20 år sedan.

Tänkte att jag aldrig skulle kunna få några barn.

Tänkte att jag skulle skriva till mitt fadderbarn imorgon.

Tänkte att jag nog ändå inte hade tålamod med barn.

Tänkte att min pappa skulle hinna se min nyfödde son innan han dog.

Tänkte att jag skulle ringa min vän, vilken dag som helst nu.

Tänkte att jag aldrig skulle förlåta mig själv misstag jag gjort.

Obotlig sjukdom / fantastisk son / försvunnet barn / ängels tålamod / byttes av i livets port / försent / fullständigt förlåten /

Jag vet ingenting, bara

Det blir aldrig som man tänkt sig.

skimmer sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
skimmer sa...

http://skimmervillbaravaraifred.blogspot.com/

annen sa...

Jag kommer inte kunna skriva av mig så mycket denna gång, men vi kom hem från landet för bara ett par timmar sedan och när jag skulle uppdatera mina sex hemsidor, som jag gör, då tog det längre tid än vad det brukar göra så tiden räcker inte till för denna uppgift.
Det blir aldrig som man tänkt sig.

panchopper sa...

Kolla
http://pannchopper.blogspot.com/

Margareta sa...

Besök min blogg utmaning 10 så får du svaret på frågan varför det aldrig blir som man tänkt sig.....

Anonym sa...

-Det blir aldrig som man tänkt sig, lär dig det illa kvickt, flicka lilla. Mors ord ringde i öronen. Då, vid 13 års ålder lät det fruktansvärt tråkigt och negativt och jag glömde snart bort dom. Men under tonårstiden hände det ju jämt & ständigt men det skyllde jag på hormoner och dålig planering eller tajming. Ville helt enkelt inte att mor skulle ha rätt. Jag var ju en självständig individ men makt att styra mitt liv dit jag ville. Inte f..n påverkades jag av andra. Ung & stolt var paradord. Mor bara log och skakade på huvudet.

Men ju äldre jag blev desto oftare kom mors ord för mig. Bitterheten började gro. Eller var det uppgivenhet? Jag gjorde planer på hur mitt liv skulle utvecklas, både på jobbet och privat. Blev nästan slav under dem. Allt färre vänner hörde av sig och allt verkade rinna ut i sanden. Även mitt liv. Is this it? Inte konstigt att mor hade den inställningen, blev slutsatsen.

Den virtuella världen blev min tillflykt. Där kunde jag göra vad jag ville, vara vem jag ville och ingen brydde sig. Trodde jag. Vad jag inte visste var att Yannik fanns i samma värld som jag. Han visste vem jag var och började bli orolig för mig. Han såg till att bli min vän därute i cyberspace. Jag tyckte om det han skrev och kände en tillhörighet jag inte känt förut. Helt plötsligt öppnades mitt liv och den riktiga världen fick färg igen. Yannik märkte förändringen och efter en tid frågade han ifall det inte var dags att träffas IRL (in real life). Jag blev helt ställd men väldigt nyfiken. Vem var han egentligen? Och var jag inte skyldig honom ett tack? Vi bestämde var & när vi skulle träffas och jag såg fram emot det. Döm om min förvåning när jag såg vem Yannik var. Det var ju killen i bänken bredvid under hela mellanstadiet. Hon hade rätt, mor. Det blir aldrig som man tänkt sig.

.Sol sa...

Mitt bidrag finns på

http://exribir.blogspot.com/

"Det blir aldrig som man tänkt sig"

Brenda greg sa...

Jag är glad över att dela mitt vittnesmål här, jag är brenda och har varit gift för länge sedan, var nöjd med mitt äktenskap, inte förrän det fjärde året i vårt äktenskap, när min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen till vår äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att det hela var en lögn, men han förlorade kärlek, förtroende och förtroende för mig. Så vi blev gnagande par och fyllde sedan för en skilsmässa, senare blev vi separerade. Två år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv men jag kunde inte, så jag inledde en sökning på hur man skulle få tillbaka min man, och då hänvisades jag till Dr. IZOYA, en stor och mycket andlig man som älskade en kärlek stava för mig, och fick min EX att återvända till mig inom 48 timmar. med glädjen och glädjen i mig släpper jag hans kontakt, drizayaomosolution@gmail.com. Ta kontakt med honom, han är verkligen en stor och mäktig man. Hjälper också med att följa frågor ...
(1) Stop Divorce (2) End Barrenness (3) Behöver andlig hjälp (4) Alla typer av stavning

Laura Antonio sa...

Jag heter Antonio luara, från Stockholm - Sverige, jag är läkare av yrke. Detta är en väldigt glad dag i mitt liv att dela med dig här hur jag fick min sanna kärlekspartner hemma. Dr. Oduduwa hjälpte mig med magiskt kärleksförtryck för att återställa min ex pojkvän tillbaka efter 2 års separation. Han är hemma till mig nu vi älskar varandra mer än någonsin tidigare. Jag rekommenderar att alla kan få samma hjälp från honom via kontaktadress: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
Jag rekommenderar uppriktigt Dr. Oduduwa att kontakta denna spiritualist - Love spell portion till ....
* få tillbaka din ex kärlekspartner,
* återställa kärleksförhållande mot förlust
* förena trasiga äktenskapsförhållanden
* magisk kärlek för att komma tillbaka
* sluta skilsmässa
* Älskar stava för att undvika att fuska par
* Älskar stava för att sluta dela
* Talisman ring för kärlek dominans.
* magisk stavring för kärlek. etc.
e-postmeddelande kommunikation med Dr.Oduduwa alla dina problem är över inom några dagar efter att kärlek stavning delaktivering för dina räkning.
Jag försökte och det fungerar till mitt bästa.
(Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Bektesh Jehona Sjostrom sa...

Sedan 1 mars 2019 var mitt kärleksförhållande stort kärleksfullt och förtroende, strax efter det att Covid-19 hade gått ut har min make varit så hemsk, det finns ingen öppenhet och sanning i äktenskapet från min kärlekspartner som lurar och ser några andra kvinnor där ute, jag älskade honom så kära och jag vill att han ska älska mig på samma sätt, men han fortsätter att fuska, han är inte konsekvent och tar ansvar som mannen i hemmet, inget barnstöd, vi har två barn tillsammans, Jane och Terry är så härliga barn, de frågar mig hela tiden när kommer pappa att återvända hem, jag måste övertyga dem om att deras far gudar ett jobb i västra länder och de har velat se sin far igen, jag försökte alla mina möjligt bäst att söka hjälp för att få honom hem, min man lämnade hemmet för cirka 11 månader sedan, inga textmeddelanden och inga telefonsamtal från honom och han blockerade mig, jag kan inte kontakta honom igen, jag trodde aldrig på kärlek stava med ljus ljus och andra material kan b ring tillbaka min man hemma, tills min mycket goda vän introducerade mig för en stor man som heter Dr.Oduduwa kärlek stavkanal, jag kontaktade honom och inom några minuter fick jag svar och han berättade för mig allt som krävs och procedur att ta del i kärlek stavning framgångsrikt. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och vägledning under bönprocessen för förtrollning av kärlek. det var enkelt och enkelt att förstå snabba svar är säkra. inom några timmar är det gjort och jag fick ett telefonsamtal från min kärleksman som har så länge inte kunde ringa mig på telefon och han ringde mig direkt omedelbart efter att all kärlek stavaktivering är framgångsrik. detta kan hända med någon om du tror att prova idag. Jag är väldigt nöjd med min familj tillsammans eftersom jag gör alla åtgärder för att få honom tillbaka. Jag älskar min man så mycket, jag var redo att göra allt mänskligt möjligt för att få honom tillbaka till mig. vi har båda framtiden tillsammans och jag kan inte släppa honom. Idag är jag väldigt glad att jag har honom mycket nära mig just nu med mer kärlek och förtroende för vårt kärleksförhållande mer än någonsin tidigare. Allt tack till Dr.oduduwa kärlekstempel för brådskande lösning för att få tillbaka ex kärlekspartner. han hjälper dig att lära dig och utveckla bättre sätt att hantera de frågor som står i vägen för dina kärlekslivsmål.
kommunicera e-postmeddelande till Dr.Oduduwa nu dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

Angelika sa...

Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)

Jeff. Johanne sa...

Äntligen har min relations glädje och lycka återställts, min ex kärleksman återvände hem igår efter 9 månaders äktenskapsseparation. Jag har aldrig trott på att kärleksmagi skulle kunna fungera så bra att få tillbaka min ex pojkvän snabbt, jag ger det bara ett försök eftersom jag hör så många människor prata bra saker om Oduduwa kärlekstrollkarl, under de senaste veckorna har jag tillämpat kärlek stava innan och ingen fungerar för mig. Men tills jag stöter på Dr.Oduduwa, försäkrar han mig att han kommer att göra all kärleksförtrollning för min räkning för att få tillbaka min ex kärleksman. Jag följde noggrant hans instruktioner, att min kärleksman Jefferson kommer tillbaka till mig inom 2 dagar, jag har försökt så många sätt att be min man om ursäkt för att förlåta mig för att jag var otrogen mot honom tidigare en gång, han fick reda på att jag har varit otrogen på honom och sedan dess gick han, vi hade två barn tillsammans som en familj. Jag har försökt så många sätt att få hem honom men utan resultat. Tills jag stötte på Oduduwa e-postblogg på nätet eftersom denna av en kvinna från Stockholm Anna delade kontakten: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) Jag skickar bara ett meddelande till honom för att hjälpa mig att få tillbaka min ex kärleksman. jag gav oduduwa både min och älskare man bild och namn och det var allt han begärde. Precis efter den andra dagen fick jag ett telefonsamtal från min kärleksman Jefferson och han ber mig om ursäkt och lovar mig att han kommer tillbaka hem helgen, jag sa ok och jag väntade på honom, igår kom han tillbaka hem som löfte av Oduduwa kärlekstrollkarl berättade för mig. Jag är mycket glad över att ha honom tillbaka med mycket kärlek och omsorg mer än någonsin tidigare. Jag tror att det är rätt för mig att dela dessa fantastiska goda nyheter här så att det kan motivera och hjälpa andra att hitta en lösning för att återförenas med trasig kärlekspartner idag. sant det fungerar för mig här. Jag tror att det kommer att fungera för dig också.

Unknown sa...

Jag heter Elena Branko och min pojkvän gjorde slut med mig för 2 månader sedan, eftersom han kände att jag var otrogen mot honom med en manlig vän till mig, jag försökte allt jag kunde för att förklara för honom men han betalade döva öron, jag var känslomässigt förkrossad eftersom jag verkligen älskade honom tills jag såg ett inlägg på internet om DR ISIKOLO, som hjälper människor att få tillbaka sin förlorade älskare, tvivlade jag först på om det var sant eftersom jag aldrig trodde på sådana saker men jag bestämde mig för att ge honom ett försök, Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en kärleksförtrollning för mig. Processen med besvärjelsen för att återförena älskare är mycket enkel och han arbetar osjälviskt människor på samma sätt som han återställde min relation inom 48 timmar och min pojkvännen ringde och bad om att få göra upp med mig igen, om du behöver hjälp med att reparera ditt förhållande eller äktenskapsproblem. Här är hans kontakt, WhatsApp/Viber honom på: +2348133261196, e-posta honom (isikolosolutionhome@gmail.com)

anonymous sa...

Jag vill tacka den store DR ISIKOLO för att han återupprättade mitt trasiga äktenskap. Jag heter Anna Dario. Ingen kunde någonsin ha fått mig att tro att vittnesbördet någonsin kommer att bli verklighet. Jag var världens största skeptiker men jag fick höra av en pålitlig källa (en mycket nära medarbetare) och jag provade det, det var en av de bästa sakerna jag någonsin har gjort. Mitt kärleksliv var i spillror, hjärtekross och var på randen av en tredje. Jag kunde helt enkelt inte möta ytterligare en skilsmässa och jag ville försöka hårdare för att få vårt förhållande att fungera men min man verkade inte bry sig. Han gjorde slut med mig igen. Jag var förvirrad och vet inte vad jag ska göra igen, snarare för att komma i kontakt med DR ISIKOLO. Han gjorde en kärleksförtrollning som fick min man att komma tillbaka till mig på exakt 48 timmar, försäkrade han mig. vi är nu väldigt nöjda med oss ​​själva. DR ISIKOLO fick henne att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är på RIKTIGT och för gott. han kan också hjälpa dig att fixa din trasiga relation. Jag fick tillbaka min man! Det var som ett mirakel. kontakta honom nu om du behöver hjälp. e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

Unknown sa...

Hej jag heter Dora Florian, jag vill dela min fantastiska upplevelse med den bästa trollformaren DR ISIKOLO. Min man var otrogen mot mig och när jag fick reda på det hade vi ett slagsmål som ledde till att han ansökte om skilsmässa. jag grät och blev sjuk när jag sökte efter kärlekscitat på nätet jag såg folk prata om DR ISIKOLO och hans fantastiska arbete vars fall liknade mitt de lämnade hans kontaktinformation jag kontaktade honom och förklarade allt för honom i djupa tårar och han berättade för mig oroa dig inte för att efter 48 timmar kommer min man tillbaka och han kommer att avbryta skilsmässan och vara tillbaka till mig. efter att jag gjort allt han bad mig göra till min största förvåning, två dagar efter kvällen, det var min man som han knäböjde och bad mig att acceptera honom tillbaka och jag var tveksam till sådana saker om de någonsin existerar av arbete för någon men här jag jag vittnar om det också. tack än en gång DR ISIKOLO du är verkligen en välsignelse för mig han kan också hjälpa dig. kontakta e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

Unknown sa...

Vad skulle jag ha gjort för att få tillbaka min man om inte hjälpt av DR ISIKOLO. Jag är Tamara och jag var helt förvirrad när min man skilde sig från mig och sa att han var trött på mig. Mitt liv var ingenting utan honom och jag försökte allt jag kunde för att få honom att avbryta skilsmässan men han sa att han hade bestämt sig och att vi gick skilda vägar. Jag grät i chock, skam och smärta när min vän när jag sökte hjälp och jag blev tillsagd att kontakta DR ISIKOLO för att få hjälp av en gammal vän till mig när hon hörde vad jag gick igenom och jag kontaktade skyndsamt DR ISIKOLO och förklarade allt för honom och han sa till mig att min man kommer tillbaka till mig och ber mig att acceptera tillbaka honom inom 48 timmar. Senare samma dag ringde min man mig på telefon och grät och vädjade om förlåtelse först, jag trodde att jag drömde tills han kom till huset och tiggde och jag accepterade honom med vetskapen om att jag har gjort allt för att återförenas med honom. Just nu lever vi båda som ett. För fler frågor om hur du kommer i kontakt med DR ISIKOLO via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp honom på +2348133261196.

Vilija Rasimaviciene sa...

Hur denna stora man som heter Dr Isikolo hjälpte mig att få tillbaka min älskare inom 48 timmar. min älskare som gjorde slut med mig sedan förra maj i år och alla mina ansträngningar för att få tillbaka honom visade sig misslyckas. Jag älskar honom så mycket att jag blir arg varje gång jag ser honom med en annan tjej. så en dag gick jag igenom internet när jag såg ett vittnesbörd om en kvinna hur den här store mannens namn DR ISIKOLO hjälpte henne att komma tillbaka med sin man, så som tur var för mig så avbröt hon kontakten med mannen. så jag kontaktade honom snabbt och jag förklarade allt för honom och han gav mig fullständig information om processen och vad jag skulle göra. Han berättade för mig att material som behövdes för bönerna för mig, vilket jag gjorde mitt bästa för att få honom att se till att mina böner gjordes och inom 48 timmar som han redan försäkrat mig, kom min älskare tillbaka till mig och bad till mig och bad om förlåtelse. Den största lyckan är att vi tillbringar semestern tillsammans. allt tack vare DR ISIKOLO. du kan också maila honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +2348133261196

anonymous sa...

Fantastisk kärleksbesvärjelse för att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande
Jag är Doris Arsen. min man lämnade mig för 3 månader sedan och tvingade mig att skriva på skilsmässopapperen, och jag var helt krossad. Och jag kunde inte komma tillbaka till någon form känslomässigt. Jag tackar Gud för denna häpnadsväckande och briljanta trollformler som kom till min räddning. Wow! Den här trollformaren har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 24 timmars besvärjelse, som jag accepterade. Chockerande! den här månaden den 5 september 2019 ringde min man tillbaka till mig med många ursäkter efter 48 timmar, vilket han försäkrade mig om, och han gjorde allt för att dra tillbaka skilsmässopapperen som tidigare pågick med kraften av denna mirakelförtrollning. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin före detta älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer, herpes simplex-virus och andra sjukdomar, Tack så så mycket Herre för dina kraftfulla besvärjelser. uttryck räcker inte för att säga tack. Maila Dr Isikolo för all hjälp: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsappa honom på +23481333261196.