2010-01-19

Utmaning 2010:19 - 19 januari

Skriv om det bästa som hände igår.

15 kommentarer:

Ettie sa...

Fick tänka efter en stund, men egentligen var det ju så självklart!

Kim M Kimselius sa...

Det bästa som hände igår var när jag nattade mina tre hundar. De låg hoprullade i sina sängar och sov. När jag kom öppnade de sina ögon och såg kärleksfullt på mig, därefter rullade de över på rygg och visade den mjuka pälsklädda magen. Mitt hjärta svämmade nästan över av kärlek till de två berner sennenhundarna och den lilla svartvita PON:en. Tänk vilken tillit, tänk vad mycket kärlek de bär inom sig och allt det ger de till mig! Det var gårdagens bästa ögonblick. Kramisar Kim

http://tittelina.blogspot.com sa...

God morgon! Här är mitt bästa...

Pia sa...

http://piasskrivpuffar.blogspot.com/2010/01/det-basta-fran-igar.html

Dagens dikt handlar om igår.

marmoria sa...

En lycklig dag

Snöflingan sa...

Det bästa som hände igår var att jag hittade SkrivPuff. Utmaningen, att skriva om "halka efter" fick igång min skrivlust som legat avsomnad ett bra tag. Jag hade riktigt roligt när jag skrev. Det var också mycket trevligt att läsa andra medlemmars kommentarer och bloggar.
Men säg den glädje som varar! Efter all denna skrivarglädje och jag glad i hågen skulle lägga ut den på SkrivPuff så förstod jag inte hur man skulle göra. Jag hade kommit igång sent med skrivandet och klockan kom närmare och närmare deadline.

Hjälp!Dagens utmaning håller på att gå förlorad.Fortfarande är texten giltig några minuter till.Skynda, skynda!Klockan är sju minuter i tolv. I panik känner jag att om jag inte lyckas nu, kommer datorn att förvandlas till en pumpa. Min sambo som är duktig vid datorn sitter och svettas, sliter sitt hår och kan inte heller hitta min sko, jag menar, kan inte heller lägga ut det jag skrivet. I flygande fläng springer jag nerför trapporna för att komma ut, för att få luft. I fjärran hör jag kyrkans klocka slå tolv. Det är för sent. Förtrollningen är bruten. Texten börjar bli suddig och försvinner i ett gult moln med ett Puff.

Ann Ljungberg sa...

Snöflingan, jag har försökt svara på ditt mail men det går inte fram!Är din brevlåda full? Har också lagt en kommentar på din blogg. Och här behöver man bara klicka på ditt namn för att se din blogg och läsa dina text - svårare än så är det inte! Välkommen!

Betty sa...

Det bästa var att jag provade något nytt.
Vad som hände finns att läsa här

Snöflingan sa...

Tack Ann för info. Nu har jag förstått.Ska kolla mitt e-mail varför det inte funkar.

Skattis sa...

Dagens puff finns på min blogg :)

Beppan sa...

Glädjeämne hos mig....

Frankie 泪水 sa...

blärgh, svårt ämne.
http://sofiazim.blogspot.com/2010/01/skrivpuffsutmaning-det-basta-som-hande.html

Anitha Östlund Meijer sa...

Det bästa som hände igår

Charlotta sa...

ett ovärdeligt ögonblick blev prissatt igår

foxy sa...

Här kommer det bästa som hände mej igår.