2009-02-17

Utmaning 48 - 17 februari

Skriv om den mest intressanta människa du pratade med igår!

Lägg gärna din text som en kommentar här eller i din egen blogg.

13 kommentarer:

Cattis sa...

Min utmaning finns på www.cattis-attskrivaenbok.blogspot.com

Mikaela Stigsdotter-Larsson sa...

Igår hade jag ett så fint sorjesamtal. Det var en doter och en son med fru som berättade om sin pappa och svärfar. De hade även med sig ett brev från sin lillasyster som inte kunde närvara.
Det var ett så ljust och fint samtal. Vi pratade länge och de berättade helt fantastiskt om en man vars liv blev långt och rikt. Det blev många leenden och en del skratt. Det är fantastiskt när människor öppnar sig på det viset och låter mig få ta del av deras berättelse. När ett helt liv målas upp för mig och jag genom dom får lära känna en människa jag aldrig träffat. Som att läsa en bok fast på riktigt. Jag blev alldeles varm i hjärtat och själen.

Anonym sa...

Den intressantaste människan jag pratade med igår... ja jag är ledsen, fjäderstrykaraktig och fånig som jag är, var min man. Han är den intressantaste människan på jorden. Även om jag känner honom så väl nu så fortsätter han att överaska mig med alla sina fina idéer och tankar. Han är bäst och jag älskar honom över allt annat.

Lillemor sa...

http://puttikraftlosblogg.blogspot.com/2009/02/48.html

cecilia sa...

Igår var en långsam och tråkig måndag. Skolan har lov och jag har helt enkelt för lite att göra. Dessutom blir samtalen inte så många. På vägen hem köpte jag en försenad Valentinpresent till min sambo. En samlingsCD "Love songs".

Det var som att trycka på en plastkanna med saft, det vällde över! Ja, hos min sambo alltså, hans hjärta vällde över med gamla kärlekshistorier ända från tonårstiden. Den då blyga evigt leende pojken som vann många flickor och kvinnors hjärta berättar med närvaro och road min sina minnen. Den unga kärlekens längtan, rädslan för tillkortakommanden och den lycka som kärleken kan skänka. Ja det delgav han mig, min sambo som så ofta ser det mesta i skenet av solens och livskraftens klara sken. Det ger mig åter glädje och kraft i en vanlig måndagstristess.

Tjotten sa...

I dag var det inte lätt, kanske för att jag har haft ont i magen hela förmiddagen. Men det blev i alla fall en kort text som du kan läsa här

liselotte sa...

mitt bidrag i en hast. Väninnorna väntar på ett cafe. Det måste också finnas plats för social samvaro languedoc-liselotte.blogspot.com

marmoria sa...

Har glömt att tala om att mitt inlägg finns här: marmoria.blogspot.com

AnnChristin sa...

Mitt bidrag på utmaningen finns på min blogg
http://annchristinskriver.blogspot.com/

skimmer sa...

48-Om Tiila

Välkommen in.

Cecilia Sahlström sa...

Min extramamma heter min berättelse idag, finns som vanligt på http://cissi0224.blogspot.com/.

Cissi

Anonym sa...

Min utmaning finns på
http://hoppsan-sune.blogspot.com/

Chranna sa...

http://sopkarusellen.blogspot.com/2009/02/min-basta-kollega-och-lekkamrat.html

Nu har jag glömt hur man gör en länk...