2012-08-08

8 augusti

Skriv om att vara ädel

13 kommentarer:

Charlotte sa...

Dåne liksom åskan, bröder

marmoria sa...

Idel ädel adel

saqer sa...

Droskturen

Grå papegoja sa...

Häst

Anonym sa...

Hur ädel måste man vara? I alla lägen mot alla - jämt? Strunta i sig själv för att bistå andra? Aldrig göra något för egen vinnings skull eller av egoistiska skäl? Alltid med andras väl för ögonen? Avstå från egna ambitioner för att stödja andra? Inte kräva betalt för arbetet utan jobba som volontär? Att vara ädel har något av ädelost över sig - den skarpa smaken gör att man helst vill avstå men när osten mognat har smaken mildrats och rundats av.

Grå papegoja sa...

Hej och välkommen till skrivpuff Anonym. Skaffa gärna en blogg och skriv dina skrivpuffinlägg i den. Det blir lättare för andra läsare och följa dina texter och kommentera dem och du har allt sparat på ett ställe. Gå gärna in och läs och kommentera andras texter. Det brukar vara uppskattat och är ett sätt att få respons på egna texter. De flesta som skrivpuffar använder bloggleverantören blogger. Gillar dina reflektioner.

Anonym sa...

Hej Grå papegoja!
Tack for din kommentar! Jag försökte just skaffa en blogg men min dator och programmet tycks inte komma överens. Får försöka igen i helgen då jag har tillgång till en bättre dator! Ska oxå hitta på ett namn. Kul ide´att skriva på ett tema!

Charlotte sa...

Hej anonym, jag är inte särskilt förtjust i blogger, även om de flesta här tycks trivas rätt bra där. Det finns fler gratis bloggleverantörer, blogg.se, bloggpalatset.se, wordpress.com och så vidare.

Men vart du än väljer att hitta dig en blogg är det kul att du hittade hit. Det ÄR jätteroligt att skriva på ett tema, man lär sig en hel del.

Gillar det du skrev och liknelsen med ädelost.

marie ettanbo sa...

Med risk för att vara tjatig...
Var? (5)

Carro sa...

En ädel tystnad.

Ingrid Höglind sa...

Perifer och sen, men ändå ... Summer Night

Anonym sa...

Tack för tips om olika bloggleverantörer, Charlotte! Har kollat in dem idag och bestämt mig för att tills vidare fortsätta skriva direkt på den här sidan.

Anonym sa...

Hej Carro! Texten och den poetiska tonen du skrivit på temat Ignorera grep mig. Kanske oxå distansen till innehållet oxå..