2009-05-08

Utmaning 128 - 8 maj

Skriv om dubbla budskap.

Lägg gärna din text som en kommentar här eller i din egen blogg.

9 kommentarer:

KarinaHC sa...

Nu har jag skrivit om dubbla budskap. Det blev en torr och tråkig text eftersom jag inte är insatt i ämnet men det fick mig i alla fall att fundera lite över mig själv:)

malix sa...

här är mitt inlägg som jag utan att tänka skrev i min personliga blogg....http://malixskrivpuff.wordpress.com/2009/05/08/utmaning/

Miss G sa...

Hej Malix,
Jag vet inte hur man lägger in en kommentar på din blogg.
Jag blev oerhört berörd av din styrka och ditt sätt att beskriva situationen. Du är en hjältinna en förebild en positiv naturkraft. Trots ösregn och halv storm och åskväder - utomhus och inombords - tändes ett genuint hopp när jag läste din text. Inte pga det du beskrev utan på grund att det finns en människa som du. Må alla goda krafter samverka för dej och ditt barn!

Betty sa...

Om ett barn

Tjotten sa...

Då ligger min lilla text här

skimmer sa...

Nyklippt och lite trött så det blir inget alster av mig idag, samlar nog ihop några till en annan dag!

därför läser jag inget av er heller förrän jag själv gjort uppgiften..

write on babes!!

Cecilia Sahlström sa...

Om dubbla budskap.
Det är fredagskväll och en vecka kvar till Greklandssemester. Härligt! Cissi

Anonym sa...

Malix...ditt inlägg om dubbla budskap är en obehaglig sanning som jag också känner igen. Som arbetande på en friskolan är det en kamp att både bidra till ett bemötande som inte skuldbelägger eleven och försöka hitta en lösning som kan ge eleven det stöd som behövs. Hos oss har vi lyckats efter några års kamp fått två lärare som fungerar som stödlärare. De har tiden och kunskapen som kan ge eleverna struktur och ibland också en lugnare miljö. Tyvärr tror jag att det här är ett område som vi alltid måste slå vakt om. Vi människor tycks ha svårt att vara jysta överlag med alla som inte finns inom "normalgruppen". Din erfarenhet som förälder är ju tråkig och hemsk men vilken guldgruva för andra i samma situation. Din text förmedlar verkligen erfarenheten, insikterna och frustrationen på ett äkta vis.

skimmer sa...

ja en liten dikt
128