Sidor

2010-10-01

Utmaning 2010:267 - 1 oktober

Skriv om livsstil.

17 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. http://piasskrivpuffar.blogspot.com/2010/10/livsstil.html

    Två livsstilsdikter

    SvaraRadera
  3. Kände mig lite irriterad idag ;-). Därför detta inlägg:

    Den rätta livsstilen, eller vikten av att ha rätt böcker på bordet hemma.

    SvaraRadera
  4. Mitt bidrag är inne...

    SvaraRadera
  5. Lite samhällskritik a la puff

    Livstil:

    Livsstil, smaka på ordet. Ännu ett ord som skapats för den individuella utvecklingen. Ett steg i fel riktning. Ett steg bort från gemensamhet. Gruppering. Förödande för jordens framtid.
    Olika magasin spär på myten om livstilar, ett artificiellt ord skapat av västvärlden för generera ännu mer pengar. Slå grepp om folket och skapa en skev bild om en småskalig tillhörighet så vi ändå kan identifiera oss med varandra.

    - Jaså, du golfar också. Trevligt. Vad har du i handikapp?

    Det globala handikappet sitter uppe i våra huvuden. Vi måste omprogrammera våra skallar att tänka vi och inte jag. Tiden stannar inte upp och tar hänsyn till våra misstag. Den enskilda girigheten har gått för långt. Jorden eroderar. Platser svämmar över. Floder torkar ut. Vinstmarginaler ska ökas. De fattiga blir fattigare och sliter ut sig för att DU ska kunna leva enligt din livstil. Jag gråter inombords av ordet. Något du eftersträvar. Något dina vänner ser upp till. Något jorden mår dåligt av.

    Vi måste ta ansvar. Skapa en gemensam livsstil för en bättre värld. En värld för alla. Inte bara för dom lyckligt lottade. En värld för framtiden innan vi inte har någon.

    SvaraRadera
  6. Hej anonym!

    Gillar din puff. Skapa gärna en egen blogg, lättast via blogger, om du vill fortsätta att puffa. I din egen blogg skriver du dina skrivpuffinlägg och låter andra puffare kommentera dem. Har du en egen blogg samlas både texter och kommentarer i den.

    SvaraRadera
  7. http://feffeskrivpuff.blogspot.com/

    SvaraRadera
  8. Känner ni Liv?
    Här är hon.

    SvaraRadera